Jadikan Emas sebagai Sahabat dan bukan menjadi Hamba Emas.
Emas - Komoditi terbaik untuk Simpanan Masa Depan

Hubungi: Nizam - WA 0136408906 atau wasap http://wasap.my/0136408906/emas
Introducer PG Code: PG005353
Senang je Daftar percuma disini

Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

Saturday, 18 August 2018

Cara nak mula simpan Emas

Rata-rata readers yang PM akan tanya cara nak mula simpan emas.
.
Ramai dah tahu emas ni bagus cuma tak tahu dari mana nak mula dan patut buat apa
.
Baiklah, ini caranya :
1️⃣Simpan emas boleh dimulakan dengan serendah RM100 melalui akaun emas fizikal GAP public gold
.
2️⃣Simpan emas dengan matlamat yg betul iaitu untuk selamatkan wang dari kebocoran ( walaupun banyak sebab lain tapi inilah sebab paling popular)
.
3️⃣Simpan emas sebanyak yang boleh bagi mereka yang dalam kategori tak boleh tengok cash mesti nak pakai ( simpan 10% emas bagi mereka yg ada portfolio lain yg lebih baik dari emas dan berjaya untuk tidak diusik) .
4️⃣Simpan emas sehingga kita dapat peluang yang baik, sebagai contoh mendapat seruan ilahi untuk menunaikan haji. Maka, juallah emas tersebut dan tunaikan haji
.
5️⃣Simpan emas dengan konsisten tiap bulan agar kita tak perlu risau harga emas naik atau turun sebab pada akhirnya kita akan dapat harga purata
.
Jika rasa sudah bersedia, tanyalah poket disisi kita.
.
InsyaAllah kami bantu anda buat belian pertama

INTRODUCER anda
NIZAM PG005353
0136408906

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pages