Jadikan Emas sebagai Sahabat dan bukan menjadi Hamba Emas.
Emas - Komoditi terbaik untuk Simpanan Masa Depan

Hubungi: Nizam - WA 0136408906 atau wasap https://wasap.my/60136408906/emas
Introducer PG Code: PG005353
Senang je Daftar percuma disini

Breaking

Post Top Ad

Sunday, 7 March 2021

10 perkara yang dilakukan dengan wang i-Sinar

 10 perkara yang dilakukan dengan wang i-Sinar (sahih dari keratan akhbar)
 


 

1. Bayar hutang
.
.
.
7. Beli emas
------------------------
Saja nak fokuskan point no.7. Kenapa perlu beli emas? Sebab nilai emas kukuh, kalis inflasi, mudah di cairkan bila terdesak dan yang paling penting harga emas jatuh sekarang ni. 


Jadi siapa yang rugi kalau tak ambil peluang untuk menyimpan emas waktu harga emas jatuh. Kalau nak kata emas harga jatuh tapi still mahal dah tak relevan dah kata-kata tu. Sebab, serendah rm100 pun dah mampu simpan emas sebanyak 0.4+ gram dalam akaun GAP Public Gold. 


Boleh tukar emas fizikal bila dah cukup gram siap takde komitmen bulanan lagi untuk simpan emas ni. Nak ambik fizikal ambik dekat mana-mana 17 cawangan seluruh Malaysia ni. Jadi saya tak nampak dekat mana kurangnya menyimpan emas melainkan kebaikkan dia dapat menambah aset semua.


Nak mulakan simpanan, whatsapp saya untuk buka akaun GAP. Buka akaun percuma saja tiada caj

Daftar terus je  : http://pg.mdnizam.com

Saya guide dari A to Z : http://gap.wasap.my

 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Pages