Jadikan Emas sebagai Sahabat dan bukan menjadi Hamba Emas.
Emas - Komoditi terbaik untuk Simpanan Masa Depan

Hubungi: Nizam - WA 0136408906 atau wasap https://wasap.my/60136408906/emas
Introducer PG Code: PG005353
Senang je Daftar percuma disini

Breaking

Post Top Ad

Saturday, 20 March 2021

Kalau nak beli dan simpan emas, kena tahu apa posisi kita apa

Kalau nak beli dan simpan emas, kena tahu apa posisi kita :

❤️ Penyimpan emas.

Harga murah beli. Harga mahal beli. Harga naik beli. Harga turun beli.

Yang penting gram bertambah. Tak pernah terfikir pasal nak jual emas yang dibeli melainkan bila tiba masanya yang sesuai.

❤️ Pelabur emas.

Buy low sell high.

Kena banyak ambil tahu faktor turun naik harga. Kena banyak ambil tahu pasal teknikal graf harga emas. Kena banyak baca berita dan analisa ekonomi.

Biasanya pelabur akan membeli dalam jumlah yang besar bermula daripada 100 gram dan ke atas.

❤️ Peniaga emas.

Kena ligat dan aktif.

Beli - simpan - jual - beli tu dah mainan setiap hari.

Melayan orang mesej, tanya soalan, minta penjelasan, tanya harga, urusan cash on delivery, customer nak buy back emas - itu kena ready la kalau nak jadi peniaga emas.

Untung duit dapat. Untung bertambah gram pun boleh jadi.

Anda semua di posisi mana ye bila beli emas?

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Pages