About Me

About Me


Saya Mohd Nizam aka TokPeraihEmas adalah penyimpan tegar Emas sejak tahun 2011 lagi dibawah Public Gold dan merupakan Priority Dealer Public Gold. PG code saya adalah PG005353 sekarang ni dah dekat 1 juta pelanggan/dealer PublicGold

Blog ini merupakan salah satu medium untuk menyedarkan kawan-kawan serta diri saya sendiri akan keperluan menyimpan emas untuk jangka masa panjang.

Sebagai seorang yang berkerjaya kejuruteraan dan amat berminat dalam pelaburan emas, saya seorang yang mementingkan kesahihan sesuatu fakta dan straight forward.

Ramai dikalangan kita melabur mengikut emosi dan terjebak dalam skim-skim pelaburan yang tidak masuk diakal yang menjanjikan pulangan yang luarbiasa.
Dengan adanya blog ini, saya dapat meluahkan liku-liku hidup saya dalam melabur dan menyimpan emas.

Disini, saya ingin menegaskan saya tidak menjual emas tapi saya hanya memperkenalkan medium terbaik untuk membeli dan menyimpan emas.

Sesiapa yang berminat untuk menceburkan diri dalam simpanan/pelaburan emas utk melindungi 'kekayaan'  dan ingin menambah ilmu boleh wasap saya dan hopefully kita dapat berkongsi dengan orang ramai tentang peluang dan kebaikan menyimpan emas.

Jika anda berminat seperti saya, sila WA http://wasap.my/60136408906/tanyapasalemas

Instagram : tokperaihemas

Twitter : tokperaihemas

FB : tokperaihemas

Daftar percuma http://pg.mdnizam.com

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *